Loading...
AANBOD2023-06-06T19:04:14+00:00

FYSIEK AANBOD

De Beweegreden staat voor fysieke en mentale ontwikkeling. We kijken daarom bij de fysieke lessen niet alleen naar een optimale inrichting voor fysieke groei, maar ook naar de mentale aspecten. Denk hierbij aan: het creëren van een optimaal motivationeel klimaat, het vergroten van succeservaringen en zelfvertrouwen in plaats van faalervaringen en het creëren van een fijne en gezellige sfeer. De wetenschap wijst uit dat juist deze factoren voorspellers zijn voor verhoogde motivatie en langdurige gedragsverandering.

Elke dag van de week geven we les. Op maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdag trainen we in de avond. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag trainen we in de ochtend in het prachtige Nijmegen. Check onze lessen hieronder:

GRATIS PROEFWEEK
Neem contact op

MENTAAL AANBOD

We verzorgen lezingen en workshops op mentaal vlak. In de maatschappij zijn er steeds meer uitdagingen terwijl we minder richtlijnen en handvatten krijgen om ermee om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan hoge werkdruk, enorm veel prikkels, de invloed van social media, een sedentaire levensstijl en een hoge prestatiedruk.

Tijdens de lezingen en workshops gaan we in op zulke thema’s en presenteren we handvatten om daar mee om te gaan. We pretenderen niet te weten hoe het zit, we zijn een podium voor verschillende sprekers, voor ideeën, voor tegenlicht, voor wetenschap en voor filosofie. Je kiest zelf waar je meer over wilt weten en welke handvatten je bruikbaar vindt. Onderwerpen van lezingen en workshops zijn afgestemd op de interesse van onze community. Denk aan: het creëren en doorbreken van gewoontes, productiviteit, ontspanning, zelfmotivatie, een weerbare mindset, het verwerken van emoties door ademhaling, het juist formuleren van doelen, interpersoonlijke relaties etcetera. We bevragen onze leden naar de onderwerpen van interesse en stemmen het aanbod daarop af.

GRATIS PROEFWEEK
Neem contact op

De Beweegreden

Lentse Warande, 6663 BC Nijmegen

Go to Top