BOKSLESSEN IN NIJMEGEN

Tijdens de bokslessen van de Beweegreden werk je aan kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Tegelijkertijd train je vaardigheden in het boksen. 

PITTIGE WORKOUT

De bokslessen van de Beweegreden zijn veel meer dan alleen een pittige workout. Om blessures te voorkomen en het maximale uit jezelf te halen, is het belangrijk om een goede basis te hebben. Daarom richten de bokslessen van de Beweegreden zich vooral op het ontwikkelen van bokstechniek. Naast techniek werk je ook aan uithoudingsvermogen, kracht en ga je boksen op de zak. Deze bokslessen in Nijmegen zijn een must voor iedereen die de beginselen van boksen onder de knie wil krijgen!

BOKSLESSEN VOOR BEGINNERS

De bokslessen zijn voor iedereen toegankelijk, maar met name relevant voor beginners. In de lessen ligt de nadruk ligt op het ontwikkelen van basis bokstechniek. Er wordt niet gespart.

BOKSLESSEN IN NIJMEGEN

In de zomer vinden de lessen buiten plaats, bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Noord. In de winter verzorgen we de lessen binnen. Je volgt al een bokstraining voor € 6,50. Reserveren voor een les doe je gemakkelijk online. Kun je toch niet? Afmelden kan tot 8 uur van te voren in plaats van de gebruikelijke 24 uur. Zo blijf je lekker flexibel! 

Bekijk het actuele rooster.

 

GRATIS PROEFWEEK