Loading...
Bootcamp2020-05-21T10:44:29+00:00

Bij de BEWEEGREDEN BOOTCAMP doen we ons best om in de heerlijke buitenlucht van Nijmegen een leuke, kwalitatief goede bootcamp neer te zetten. Onze formule werpt haar vruchten af. We bestaan sinds juli 2018 en er zijn al meer dan 380 leden in onze community. Lees hieronder wat ze te zeggen hebben:

In de bootcamps van Johnny word ik uitgedaagd om mijn grenzen op te zoeken en heb ik geleerd te doseren. Door veel met andere boorcampers in duo’s te werken, creëert hij de juiste sfeer van aanmoedigen en er helemaal voor gaan. En als dan ook nog mijn favoriete hits worden gespeeld, maakt dat voor mij het sportieve feestje compleet!

Ron

Bootcamp is inmiddels een wereldwijd bekende sport maar Johnny weet zich te onderscheiden doordat hij met zijn motivatie en enthousiasme een groepsgevoel weet te creëren. Geen training is hetzelfde en ik word elke keer weer uitgedaagd om een stukje verder, dieper of hoger te gaan. En had ik al verteld dat je na elke training een ‘traktatie’ krijgt, ter ondersteuning van je groei? Komen dus! Zonder weerstand geen groei!

Suze

Johnny is echt een baas! Iedere week maakt hij weer een bikkelharde en afwisselende les die hij met passie weet over te brengen. Echt iedereen is welkom en voelt zich ook gelijk welkom. Zelfs de mindere sportgoden onder ons blijven trouw naar zijn lessen komen en worden zienderogen steeds fitter. Fijne is dat je het samen doet maar toch iedereen op z’n eigen niveau kan presteren/excelleren.

Winant

Ik doe nu ruim drie maanden mee met de bootcamp van Johnny. Ik ben zelf niet zo’n grote sportfanaat en lig liever op de bank mijn serie te kijken. 
Toch kom ik nog iedere week trouw naar de lessen en vind ik het gewoon leuk! Zelfs in de kou (hallo 1 graden!), met wind of regen ga ik nog naar de lessen. 
Dit laat wel zien dat ik het echt heel leuk vind en dat Johnny z’n werk heel goed doet! 

Maaike

De manier waarop de bootcamp gegeven wordt is uniek. Met veel enthousiasme en interactie met de deelnemers. Het is een gevarieerde training waarin geen spiergroep overgeslagen wordt.

Simon

Bootcamp bij Johnny is top! Fanatiek op je eigen tempo en het elkaar aanmoedigen helpt om door te gaan. Lekker afwisselend en veel enthousiasme vanauit hem. Ik ga elke keer weer met veel plezier naar de bootcamp toe!

Marjos
GRATIS PROEFLES?

ONZE FORMULE

We doen ons best om hoge kwaliteit lessen te verzorgen. We focussen op:

Elke les werk je aan het vergoten van je kracht voor alle spiergroepen.

Je moet aan je conditie werken om je fit te voelen. Elke les werken we op verschillende manieren aan het vergroten van je uithoudingsvermogen.

We besteden veel aandacht aan de houding en uitvoering van elke oefening door plenaire uitleg en individuele begeleiding. Een goede houding is essentieel om op de juiste manier kracht op te bouwen en blessures te voorkomen.

Elke week verzorgen we nieuwe lessen. We wisselen groepsoefeningen af met partner- en individuele oefeningen. Elke week zijn er nieuwe oefeningen om aan je kracht of uithoudingsvermogen te werken, terwijl we voldoende oefeningen gelijk houden zodat je op een consistente manier kracht opbouwt.

We onderscheiden ons tevens van anderen door de aandacht voor:

 

Plezier is een van de belangrijkste voorspellers voor het volhouden van sport: je moet ook gewoon lol hebben. Elke les doen we ons best om het leuk te maken door bijvoorbeeld te sporten op muziek, sportieve spellen te spelen en elkaar aan te moedigen.

Sporten in een nieuwe groep is voor veel mensen spannend. Daarnaast kan het spannend zijn om voor het eerst een bootcamp les te volgen of om na een tijdje niet sporten weer te beginnen. We letten daarom goed op het motivationele klimaat: we creëren een veilige omgeving die je motiveert. Wat voorbeelden: iedereen stelt zich elke les voor, iedereen kan op het eigen tempo en niveau meedoen en wordt daarin gerespecteerd en je krijgt alleen positieve en constructieve feedback.

GRATIS PROEFLES?

PRAKTISCH

PRIJZEN

De BEWEEGREDEN leeft de missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen voor fysieke en mentale fitheid. Zolang we ons dit kunnen permitteren hanteren we daarom een zo laag mogelijk tarief. Je betaalt €5,- per les. Dat is niet alles. Om mensen te stimuleren meer te bewegen geven we korting:

  • Ga je dezelfde week een tweede keer, dan krijg je €1,- korting en betaal je €4,- voor de tweede les.
  • Ga je dezelfde week een derde keer, krijg je nog €1,- korting en betaal je €3,- voor de derde les.

LOCATIE, DATA EN TIJDSTIPPEN

We trainen op doordeweekse avonden in de heerlijke buitenlucht van Nijmegen, hoofdzakelijk bij de Spiegelwaal. De precieze dagen, tijden en locaties worden altijd vooraf gecommuniceerd in onze Facebook- en WhatsAppgroep.

MELD JE AAN

06-17030304