BOOTCAMPEN IN NIJMEGEN

De bootcamplessen van de Beweegreden zijn een full-body training. Dat wil zeggen dat je alle spieren in je lichaam traint. Je werkt niet alleen aan het opbouwen je van kracht en uithoudingsvermogen, maar ook aan je mobiliteit en coördinatie.

Elke les van deze bootcamp in Nijmegen is anders. De coaches geven je steeds nieuwe oefeningen waarmee je een stabiele basis creëert om kracht en conditie op te bouwen. Zo word je elke les opnieuw uitgedaagd.

BOOTCAMPLESSEN VAN DE BEWEEGREDEN

De bootcamplessen van de Beweegreden combineren individuele oefeningen met partner- en teamoefeningen. Dit zorgt voor een fijne mix tussen individuele inspanning en een gezellig sociaal element. De bootcamplessen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je net begint met sporten kun je prima meekomen, maar ook ervaren sporters worden flink uitgedaagd. Je kiest zelf hoe zwaar je jouw oefening maakt en hoe vaak je deze uitvoert. Zo kun je makkelijk de intensiteit en het niveau van je training bepalen.

BOOTCAMP IN NIJMEGEN

De meeste bootcamplessen vinden plaats in de open lucht, bij de Spiegelwaal in Nijmegen-Noord. Ook zijn er bootcamplessen in Park Brakkenstein. Het buiten trainen heeft een positief effect op je mind-set. De frisse lucht en lekker met zijn allen buiten zijn draagt bij aan een positieve vibe. Tijdens de bootcamplessen knalt er fijne muziek uit de speakers om je extra te motiveren.

TIJDEN

Zowel in de zomer als in de winter staan de coaches van de Beweegreden voor je klaar. Meedoen met de bootcamplessen kan van maandag tot en met zondag. Bekijk het actuele rooster online.

TARIEVEN

De Beweegreden biedt verschillende abonnementen. Je kiest voor een jaar lang onbeperkt sporten, een maandelijks opzegbaar abonnement of een strippenkaart met losse lessen. Je doet al mee met een bootcamples voor € 6,50

GROEPSGROOTTE

Een bootcamples duurt 60 minuten. In één tijdslot is plek voor 18 personen. Is een les vol, dan wordt er indien mogelijk een extra les ingelast. Je kunt dus bijna altijd terecht voor een training.

ONLINE RESERVEREN

Online reserveren kan vanaf een week voorafgaand aan de les. Zo heeft iedereen gelijke kansen en hoef je niet ver van te voren te beslissen wanneer je gaat. Kun je toch niet? Afmelden kan tot 8 uur van te voren in plaats van de gebruikelijke 24 uur. Zo blijf je lekker flexibel!

Benieuwd of bootcampen in Nijmegen iets voor je is? Meld je aan voor de gratis proefweek!

GRATIS PROEFWEEK