GROEPSLESSEN NIJMEGEN

Bij de Beweegreden volg je verschillende groepslessen in Nijmegen. Van bootcamp en Pakzand tot aan movementworkshops en hardloopclinics. De sportlessen van de Beweegreden volg je niet voor niets in groepsverband. Naast het feit dat je fit wordt van een training, speelt het sociale en psychologische element ook een grote rol.

Tijdens de groepslessen sta je in verbinding met andere sporters en help je elkaar vooruit. Je motiveert en inspireert elkaar. Het is bewezen dat je jezelf door verbinding en samenwerking beter voelt en sneller geneigd bent om meer van jezelf te geven. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om samen te sporten. De groepslessen van de Beweegreden dienen dus een hoger doel: zorgen dat jij psychisch én fysiek lekker in je vel zit. 

GROEPSLESSEN VOOR IEDEREEN

De groepslessen van de Beweegreden in Nijmegen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet goed te kunnen sporten of heel fit te zijn om mee te doen. Maar als je wel heel fit bent, vind je toch voldoende uitdaging. Je kunt de oefeningen in de groepslessen namelijk zo zwaar maken als je zelf wil! Je kiest zelf hoe ver je wil gaan. Twijfel dus niet of je het wel kan, maar reserveer een gratis proefweek en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom!

PRAKTISCHE INFO

De groepslessen duren 60 minuten. Maximaal 18 personen nemen tegelijkertijd deel aan de groepslessen. Als er meer animo is, doen we ons best om een extra les in te plannen. Online reserveren kan vanaf een week voorafgaand aan de les. Zo heeft iedereen gelijke kansen en hoef je niet ver van te voren te beslissen wanneer je meedoet.

De groepslessen vinden in de zomerperiode altijd plaats in de buitenlucht. In de wintermaanden worden sommige groepslessen op een binnenlocatie gegeven. De lessen in de buitenlucht gaan altijd door, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Als het regent wordt de training verplaatst naar een plek onder de brug waar het droog is. 

MAKKELIJK ONLINE IN- EN UITSCHRIJVEN

De Beweegreden biedt flexibiliteit. We vinden het belangrijk dat sporten geen ‘moetje’ wordt, maar écht leuk is. Daarom kun jij je makkelijk online in- en uitschrijven voor groepslessen. Kun je toch niet? Afmelden voor groepslessen kan tot 8 uur van te voren in plaats van de gebruikelijke 24 uur. Zo blijf je lekker flexibel! 

GRATIS PROEFWEEK
NEEM CONTACT OP

De Beweegreden

Lentse Warande, 6663 BC Nijmegen