VISIE

Wij stellen de mens centraal. De maatschappij is de laatste duizenden jaren enorm veranderd en verandert steeds sneller. De mens kan deze ontwikkeling genetisch gezien niet bijbenen. Het tempo van de evolutie ligt te laag. Mens en maatschappij zijn hierdoor op veel vlakken niet meer op elkaar afgestemd. En dit brengt uitdagingen met zich mee.

Het leven nodigt ons uit om binnen te leven, veel te zitten, veel tijd achter beeldschermen te spenderen en ongezond te eten. We zijn vaak te druk, gestrest en raken overprikkeld. Overgewicht, burn-out en mentale problemen zie je steeds vaker. Daarnaast zijn we constant omringd door social media. We zien beelden van perfecte anderen die het beter doen dan wij. In onze maatschappij wordt de verantwoordelijkheid voor succes bij het individu gelegd en de combinatie met de constante aanwezigheid van succesvollere anderen vormt een recept voor psychische onvrede en klachten.

Vrolijke visie hè? Nee, wij zien het leven niet als ellende, integendeel zelfs. Maar er ligt in deze maatschappij wél een uitdaging voor de mens. Een uitdaging op fysiek en mentaal vlak.

Wij willen ondersteuning bieden aan mensen die hierin ook een uitdaging zien en daaraan willen werken. Ondersteuning op de fysieke en mentale aspecten waarin je wilt groeien. Om jouw uitdagingen het hoofd te bieden en lekker in het leven te staan.

We staan voor fysieke en mentale groei en ondersteuning daarbij. Dit doen we met trainingen, workshops en lezingen op fysiek en mentaal vlak. Dit aanbod richten wij in onze ogen op de meest effectieve manier in: door ons te baseren op gedragswetenschap.

Dit betekent dat we vertrekken vanuit menselijke behoeftes. Zo richten we een sportles in door naast het fysieke ook te kijken naar mentale aspecten zoals het motivationele en sociale klimaat. En gaan we met onze workshops en lezingen in op onderwerpen als effectieve en langdurige gedragsverandering, zelfmotivatie en het vergroten van zelfvertrouwen.

GRATIS PROEFWEEK

OVER JOHNNY

Ik ben Johnny en heb DE BEWEEGREDEN opgericht. Ik ben psycholoog en hou daarnaast van bewegen. Wat bewegen me bij uitstek heeft gebracht en nog steeds brengt is het gevoel, dat ik dingen die ik eerder niet voor mogelijk hield toch kan. Bewegen is een prachtige manier om te ervaren dat je resultaat bereikt wanneer je ergens moeite in stopt. Het gebeurt zo ontzettend vaak dat mensen de deur naar verandering dichtgooien door onbewust te denken: ‘Ik kan dit niet’.

Beweging en de vooruitgang die je daarbij boekt, kunnen helpen om die deur weer open te zetten en te voelen dat je het wél kunt. Dit gevoel is bijzonder waardevol: het geeft je kracht en motiveert je om dingen aan te gaan. Wat ik hier zo mooi aan vind is dat dit gevoel niet beperkt blijft tot bewegen. Wanneer je dit gevoel eenmaal hebt ervaren, kun je het inzetten op andere domeinen in je leven. Ook daar geeft het je kracht om de dingen die je wilt aan te gaan.

DE BEWEEGREDEN is voor mij geboren uit de wens om met mensen samen te werken aan die mooie ervaringen en gevoelens.

GRATIS PROEFWEEK

De Beweegreden

Lentse Warande, 6663 BC Nijmegen