PERSONAL TRAINING

Wie op zoek is naar een personal trainer in Nijmegen zit goed bij de Beweegreden. Hier vind je outdoor personal training, helemaal op maat. Je werkt intensief aan je fysieke doelen, maar verdiept je ook in gedragsverandering. Zo heb je de meeste kans op een duurzaam resultaat. 

OUTDOOR PERSONAL TRAINING NIJMEGEN

De focus bij een personal training van de Beweegreden in Nijmegen ligt op het fysieke aspect. In een-op-een training ontdek je welke beweging bij je past, welke oefeningen je leuk vindt en wat goed werkt voor jou. Samen met je personal trainer beslis je hoe vaak per week je traint. 

VERTROUWEN IN JEZELF

Tijdens de outdoor personal training word je begeleid door een gedragspsycholoog. Door middel van gesprekken en inzichten leer je nieuwe gewoontes aan en (her)win je vertrouwen in sporten en bewegen. Je leert jezelf motiveren, zodat je na afloop van de personal training in staat bent om zelfstandig verder te gaan met bewegen op een manier die je fijn vindt. 

PERSONAL TRAINING VOOR JOU

Heb je een directe hulpvraag of wil je gewoon meer inzicht in sport, voeding en het ontwikkelen van gezonde gewoontes? In allebei de gevallen is personal training iets voor jou. Durf het aan om naar jezelf te kijken en samen met een professionele personal trainer het beste uit jezelf te halen.

 

Wil je een-op-een werken aan jouw doelen en trainen onder persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP